Eindelijk thuis in 2004
pagina 2 / 2
Grisou  
grisou

Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

mei 1996


  Lovely
Siamees

Gesteriliseerde Poes

mei 1994

lovely

We zijn zeer gelukkig dat wij u de adoptie van deze 2 oude katten kunnen melden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. We wensen Grisou en Lovely samen met hun toffe nieuwe baasjes nog een lang en zeer gelukkig leven toe !

Graag willen we hierbij iedereen in het zonnetje zetten die gedreven heeft meegewerkt aan deze mooie adopties. Als blijk van onze waardering schenken we deze lieve mensen via onze site een bosje digitale bloemen.

In naam van Grisou en Lovely, hartstikke bedankt lieve kattenvrienden !



Timo  
timo
Duitse Dog

Gecastreerde Reu

1997


  Witje
Malthezerke

Teefje

1996

witje

Bono en Max  
bono en max
Labradors

Gecastreerde Reuen

januari 1996


  Zana
Kruising Labrador

Gesteriliseerd Teefje

mei 1997

zana

Schitterend nieuws ! Deze honden hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje aan de haard en in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen samen met hun kersverse baasjes nog een pracht van een toekomst toe !
Bij deze mooie adopties wensen wij alle mensen in het zonnetje te zetten die gedreven hebben mee geholpen om deze honden een nieuwe thuis te bezorgen. Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van deze viervoeters en voor iedereen die zich voor hen heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Timo, Witje, Zana, Bono en Max, van harte bedankt lieve hondenvrienden allemaal !



Peluche  
peluche
Poedel

Gesteriliseerd Teefje

1988


  Racko
Kruising Collie - Mechelaar

Gecastreerde Reu

1994

racko

Hartverwarmend nieuws ! Deze honden hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij werden via onze website ontdekt en kregen allemaal een super nieuw baasje. Wij wensen ze allemaal samen met hun kersvers baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

Bij deze mooie adopties wensen wij eerst en vooral alle kersverse baasjes in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om hen een nieuwe thuis te bezorgen. Wij danken eveneens de beheerders van het opvangcentrum APA waar deze honden met veel warmte werden opgevangen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor alle nieuwe baasjes en voor iedereen die zich voor deze mooie adopties met hart en ziel heeft ingezet, een bosje digitale roosjes.

In naam van Peluche en Racko, hartstikke bedankt lieve hondenvrienden !



Stakker  
stakker
Kruising Duitse Herder

Reu

1996


  Bobientje
Schipperke

Teefje

augustus 1997


Effenaf prachtig nieuws ! Stakker en Bobientje hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje aan de haard en in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen samen met hun kersverse baasjes nog een stralende toekomst toe !

Bij deze mooie adopties wensen wij de 2 nieuwe baasjes van in het zonnetje te zetten maar ook het dierenasiel van de Grensstreek waar deze viervoeters met veel warmte werden opgevangen, verdient een bloemetje. Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes en voor iedereen die zich voor deze mooie adopties heeft ingezet, een bosje digitale roosjes.

In naam van Stakker en Bobientje, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Jordy  
jordy
Cocker Spaniël

Gecastreerde Reu

1995


  Snoopy
Kruising Poedelke

Reu

juni 1997

snoopy

Tommy en Simba  
tommy en simba
Schotse Herdershonden

Reuen

1995


  Kenzo
Dalmatiër

Gecastreerde Reu

Juli 1995

kenzo

Toby  
toby
Groenendaler

Gecastreerde Reu

1995


  Nicky
Poedelke

Gesteriliseerd Teefje

mei 1993

nicky

Zeer tof nieuws ! Al deze schatten van honden hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen al deze gelukkige viervoeters samen met hun kersverse baasjes nog een heel fijne toekomst toe !
Bij de adoptie van deze lieverdjes wensen wij voor alle nieuwe baasjes onze waardering uit te drukken maar ook alle lieve vrijwilligers van de stichting Apma Kempen zetten we graag eens in het zonnetje. Zij namen immers de taak op zich om voor een aantal ongewenste honden te zorgen tot die een nieuwe thuis zouden vinden. Via deze site schenken we dan ook graag aan alle nieuwe toffe baasjes en aan alle vrijwilligers een digitaal bosje rozen.

In naam van Nicky, Kenzo, Jordy, Toby, Snoopy, Tommy en Simba, van harte bedankt lieve hondenvrienden allemaal !




Tosca  
tosca
Dobermann

Teefje

1994


Schitterend nieuws ! MooieTosca heeft een nieuwe thuis gevonden. Zij kreeg een warm plekje aan de haard en in het hart van haar nieuwe baasjes. Wij wensen Tosca samen met haar kersverse baasjes nog een stralende toekomst toe !

Bij deze mooie adoptie wensen wij alle mensen in het zonnetje te zetten die gedreven hebben mee geholpen om deze hond een nieuwe thuis te bezorgen. Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Tosca en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Tosca, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Astra  
astra
Beagle

Gesteriliseerd Teefje

1994


  Aster
Beagle

Gecastreerde Reu

1994

aster

Shieba  
shieba
Duitse Herder

Teefje

1997


  Woefsel
Kruising Vlinder- / Keeshondje

Gecastreerde Reu

1991

woefsel

Schitterend nieuws ! Deze honden hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje aan de haard en in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen samen met hun kersverse baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

Bij deze mooie adopties wensen wij alle mensen in het zonnetje te zetten die gedreven hebben mee geholpen om deze honden een nieuwe thuis te bezorgen. Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van deze viervoeters en voor iedereen die zich voor hen heeft ingezet, een digitaal bosje bloemen.

In naam van Aster, Astra, Shieba en Woefsel, van harte bedankt lieve hondenvrienden allemaal !



Watje  
watje
Keeshondje

Gecastreerde Reu

1997


Heerlijk nieuws ! Watje heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje aan de haard en in het hart van zijn nieuwe baasjes. Wij wensen Watje samen met zijn kersverse baasjes nog een pracht van een toekomst toe !


Bij deze mooie adopties wensen wij alle mensen in het zonnetje te zetten die gedreven hebben mee geholpen om deze hond een nieuwe thuis te bezorgen. Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Watje en voor iedereen die zich voor hem heeft ingezet, een digitaal bosje bloemen.

In naam van Watje, van harte bedankt lieve Keeshondenvrienden !