Welkom op www.tenderduwtje.beLaatste update : 6 september 2013

Beste dierenvrienden,

In ieder dierenasiel of opvangcentrum voor honden en poezen zijn er honden zoals Max en poezen zoals Minou. Dieren waarbij men zich een klein beetje de wenkbrauwen fronst.

Misschien is Max wel een toffe hond maar hij heeft zijn "looks" niet mee. Of hij is reeds een ietsje ouder en kan de concurrentie met zijn jonge speelse soortgenoten nauwelijks aan.

Misschien is Minou wel een hele lieve poes maar zij is een doodgewoon spinnertje zonder franjes en heeft het daardoor wat moeilijker om zich tussen tal van knappe miauwkes te laten opmerken.

Voor een goede herplaatsing van deze dieren is onze website bedoeld maar wij richten ons eveneens tot huisdieren die door biezondere omstandigheden niet langer meer bij hun baasje kunnen blijven zoals overlijden, een ernstige ziekte met de daarbij gepaard gaande ziekenhuisopnames, een verhuis naar een bejaardenhome, enz...

Deze website is dus niet bedoeld voor kwekers en voor particulieren die door een ondoordachte aankoop of adoptie hun huisdier(en) kwijt willen. Ook de zogenaamde "restjes van nestjes" horen niet op deze website thuis behalve indien hun afstand ons redelijk en aanvaardbaar lijkt.

Bent u beheerder van een dierenasiel of een opvangcentrum voor huisdieren of een particulier die behoort tot bovenstaande gevallen en zijn er dieren die u een extra duwtje in de rug zou willen geven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons e-mail adres :
bemiddeling@lora.be

Copyright © 2004 Tenderduwtje