Eindelijk thuis in 2005
pagina 3 / 3
Emma  
emma
Teckel langharig

Teefje

mei 1997


  Bowie
Kruising Malthezer

Gesteriliseerd Teefje

april 1995

bowie

Boyka  
boyka
Basset Hound

Gesteriliseerd Teefje

augustus 1998

Hartberoerend nieuws ! Lieve Emma, Boyka en Bowie hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen samen met hun kersverse baasjes nog een zeer gelukkig leven toe !
Bij deze mooie adopties wensen wij alle nieuwe baasjes in het zonnetje te zetten maar ook het opvangcentrum Sirius waar deze schatten van honden met veel warmte werden opgevangen, verdient volgens ons een bloemetje.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor alle kersverse baasjes en voor iedereen die zich voor deze prachtige adopties heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Emma, Boyka en Bowie, hartstikke bedankt lieve hondenvrienden !



Junior  
junior
Golden Retriever

Gecastreerde Reu

juni 1998

Heel tof nieuws ! Junior heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn nieuwe baasjes. Wij wensen Junior samen met zijn kersverse baasjes nog een lang en gelukkig leven toe !


Bij deze mooie adoptie wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van Junior in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze hond een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Junior en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie met hart en ziel heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Junior, van harte bedankt lieve hondenvrienden !




Tosca  
Kruising

Teefje

augustus 1994


  Kiki
Kruising Herdershond

Gesteriliseerd Teefje

november 1996

Yorky  
Yorkshire Terriër

Reu

juni 1996


  Gipsy
Kruising Teckel

Reu

maart 1998

gipsy

Lieske  
lieske
Kruising Terriër

Teefje

juli 1996


  Twister
Kruising Yorkshire

Reu

1996


Fantastisch nieuws ! Al deze ongewenste honden hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen elk een warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen al deze gelukkige viervoeters samen met hun toffe kersverse baasjes nog veel gelukkige jaren toe !
Bij deze mooie adopties wensen wij alle nieuwe baasjes in het zonnetje te zetten maar ook het dierenasiel van de grensstreek waar deze schatten van honden met veel warmte werden opgevangen, verdient volgens ons een bloemetje.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor alle kersverse baasjes en voor iedereen die zich voor deze prachtige adopties heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Kikie, Gipsy, Tosca, Lieske, Yorky en Twister, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Lovely

 
lovely
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

maart 1998


  Mala
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

mei 1998

mala

Brutus  
brutus
Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

mei 1996


Overheerlijk nieuws ! Al deze spinnertjes hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun nieuwe baasjes. Wij wensen hen allemaal samen met hun toffe bediendes nog een pracht van een toekomst toe !

Wij wensen hierbij onze waardering uit te drukken voor alle nieuwe baasjes maar ook alle vrijwilligers van het opvangcentrum waar deze lieverdjes verbleven, zetten we hier graag eens in het zonnetje.

Via deze site schenken we alle nieuwe bediendes van deze spinnertjes en alle mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet voor het welzijn van deze katten een bosje digitale bloemen.

In naam van Mala, Lovely en Brutus, van harte bedankt lieve kattenvrienden !



Senior  
Labrador

Reu

juni 1995

  Timmy
Boerenfox

Reu

maart 1997


Pruts  
Malthezerke

Teefje

juni 1995

Schitterend nieuws ! Lieve Pruts, Senior en Timmy hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij verhuisden met hun nieuwe baasjes naar Nederland. Wij wensen Pruts, Senior en Timmy samen met hun kersverse baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor alle kersverse baasjes en voor iedereen die zich voor deze prachtige adopties heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Senior, Pruts en Timmy, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !



Frip  
Bouvier

Teefje

augustus 1996


  Lorre
Golden Retriever

Gecastreerde Reu

november 1998


Lana  
Schotse Herdershond

Teefje

juni 1998


  Lars
Labrador

Reu

februari 1992


Snoopy  
Teckel

Reu

maart 1994


We zijn zeer gelukkig dat we u de adoptie kunnen melden van Frip, Lorre, Woody, Lana, Snoopy en Lars. Deze honden veroverden het hart van hun nieuwe baasjes en kregen een warme thuis. Wij wensen hen samen met hun kersverse baasjes nog een heel fijne toekomst toe !
Bij deze mooie adopties wensen wij alle nieuwe baasjes in het zonnetje te zetten maar ook het opvangcentrum Apma waar deze schatten van honden met veel warmte werden opgevangen, verdient volgens ons een bloemetje.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor alle kersverse baasjes en voor iedereen die zich voor deze prachtige adopties heeft ingezet, een bosje digitale roosjes.

In naam van Frip, Lorre, Lana, Snoopy en Lars, van harte bedankt lieve hondenvrienden allemaal !



Blanchke  
Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

november 1997


Terug naar huis !

We zijn zeer gelukkig te kunnen melden dat Blanchke terug thuis is ! Zijn ongerust baasje is hem komen ophalen. Het was een ontroerend weerzien. Wij wensen Blanchke samen met zijn toffe bediende nog een mooie toekomst samen !



Whiskey  
Kruising Griffon

Reu

februari 1998

Prachtig nieuws ! Mooie Whiskey heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een biezonder warm plekje in het hart van zijn nieuwe baasjes. Wij wensen Whiskey samen met haar kersverse baasjes nog een stralende toekomst toe !

Bij deze mooie adoptie wensen wij eerst en vooral de kersverse baasjes van Whiskey in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die gedreven heeft mee geholpen om deze hond een nieuwe thuis te bezorgen.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Whiskey en voor iedereen die zich voor deze mooie adoptie met hart en ziel heeft ingezet, een bosje digitale bloemen.

In naam van Whiskey, van harte bedankt lieve Griffonvrienden !



Tobias  
Teckel langharig

Reu

maart 1990


We zijn zeer gelukkig dat we u de adoptie kunnen melden van lieve Tobias. Hij kreeg een warm plekje aan de haard en in het hart van zijn nieuwe baasjes. Wij wensen Tobias samen met zijn kersverse baasjes nog een schitterende oude dag toe !

Bij deze mooie adoptie wensen wij de nieuwe baasjes van Tobias in het zonnetje te zetten maar ook iedereen die zich gedreven heeft ingezet om dit oud hondje aan een nieuwe thuis te helpen, bedanken wij van harte.

Daarom schenken we via deze site als blijk van onze waardering voor de nieuwe baasjes van Tobias en voor iedereen die zich met hart en ziel om het geluk van Tobias hebben bekommerd, een bosje digitale bloemen.

In naam van Tobias, van harte bedankt lieve Teckelvrienden !