Eindelijk thuis in 2007
pagina 2 / 2
Melissa  
melissa
Siamees

Poes

mei 1992

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Melissa ! Deze gemoedelijke seniorenpoes zal gekoesterd worden door een lieve Siamezenvrienden met een groot hart voor oude poezen. Melissa gaat ongetwijfeld een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude poes hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Melissa heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe Siamees, schenken wij via deze site een bosje digitale lelies als blijk van waardering.

In naam van Melissa, heel hartelijk bedankt lieve Siamezenvrienden !



Maudy  
maudy
Schotse Herdershond

Teefje

februari 1996


  Merel
Schotse Herdershond

Teefje

februari 1996

merel

Moor  
moor
Schotse Herdershond

Teefje

februari 1999


  Less
Schotse Herdershond

Teefje

februari 1999

less
We zijn biezonder opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Maudy, Merel, Moor en Less ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen alle 4 gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude Collies. Vermits ze alle door dezelfde mensen geadopteerd werden, gaan Maudy, Merel, Moor en Less samen een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan maar liefst 4 oude honden hebben geschonken. Wellicht een unieke gebeurtenis in de wereld van de dierenbescherming.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Maudy, Merel, Moor en Less heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze 4 knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitaal vaasje met rozen als blijk van waardering.

In naam van Maudy, Merel, Moor en Less, hartstikke bedankt lieve Collievrienden !



Dorus  
dorus
Kruising Sheltie

Reu

februari 1993

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Dorus ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door een lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Dorus gaat zonder twijfel een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Dorus heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale roosjes als blijk van waardering.

In naam van Dorus, heel hartelijk bedankt lieve Sheltievrienden !



Marieke  
marieke
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

1 augustus 2000

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Marieke ! Deze gemoedelijke seniorenpoes zal gekoesterd worden door een lieve poezenvrienden met een groot hart voor oude poezen. Marieke gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude poes hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Marieke heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenpoes, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Marieke, van harte bedankt lieve poezenvrienden !



Grizly  
Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

mei 1994

We zijn zeer blij dat we u de adoptie kunnen melden van Grizly ! Deze gemoedelijk seniorenkater zal gekoesterd worden door een lieve kattenvrienden met een groot hart voor oude spinnertjes. Grizly gaat een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis hebben geschonken aan een oude kat.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Grizly heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenkater, schenken wij via deze site een digitaal bloemetje als blijk van waardering.

In naam van Grizly, van harte bedankt lieve kattenvrienden !



Moesti  
moesti
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

mei 2000

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Moesti ! Deze gemoedelijke seniorenpoes zal gekoesterd worden door een lieve poezenvrienden met een groot hart voor oude poezen. Moesti gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude poes hebben geschonken.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Moesti heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenpoes, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Moesti, van harte bedankt lieve poezenvrienden !



Lynn  
lynn
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

september 1999

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Lynn ! Deze gemoedelijke seniorenpoes zal gekoesterd worden door een lieve poezenvrienden met een groot hart voor oude poezen. Lynn gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude poes hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Lynn heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenpoes, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Lynn, heel hartelijk bedankt lieve poezenvrienden !



Tara  
tara
Schotse Herdershond

Gesteriliseerd Teefje

februari 1999


  Iwan
Schotse Herdershond

Reu

februari 2000

iwan

Teddy  
teddy
Bobtail

Reu

mei 1999

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Teddy, Tara en Iwan ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Teddy, Tara en Iwan gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan Teddy, Tara en Iwan hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Teddy, Tara en Iwan heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemetjes als blijk van waardering.

In naam van Teddy, Tara en Iwan, hartstikke bedankt lieve Collievrienden !



Mauscha  
mauscha
Kruising Duitse Herder
          Labrador

Teefje

oktober 1997

We zijn zeer blij dat we u de adoptie kunnen melden van Mauscha ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Mauscha gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan Mauscha hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Mauscha heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje met digitale margrietjes als blijk van waardering.

In naam van Mauscha, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Junior  
junior
Dalmatiër

Reu

mei 1999


  Bob
Mechelse Herdershond

Reu

27 april 1997

bob

Max  
max
Mechelse Herdershond

Reu

7 maart 1997

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie van Junior, Max en Bob kunnen melden ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zulen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Deze honden gaan een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan deze seniorenhonden hebben geschonken.


Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Junior, Max en Bob heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitaal pluimpje als blijk van waardering.

In naam van Junior, Max en Bob, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Norok  
norok
Bouvier

Teefje

februari 1999


  Canelle
Kruising Labrador

Gesteriliseerd Teefje

augustus 1999

canelle
Het is met grote vreugde dat we u de adoptie van Norok en Canelle mogen melden ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Norok en Canelle gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan Norok en Canelle hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Norok en Canelle heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Norok en Canelle, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Broux  
broux
Dobermann

Gesteriliseerd Teefje

september 1997

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Broux ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Broux gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Broux heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Broux, van harte bedankt lieve Dobermannvrienden !



Jingel  
jingle
Flat coated Retriever

Teefje

mei 1999

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Jingel ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Jingel gaat een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Jingel heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een digitaal roosje als blijk van waardering.

In naam van Jingel, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Tina  
tina
Kruising Teckel
          Vlinderhondje

Gesteriliseerd Teefje

april 1996


  Tippy
Shih Tzu

Gesteriliseerd Teefje

1 februari 2000

tippy

Tchoupy  
tchoupy
Bichon frise

Gesteriliseerd Teefje

juni 1998


  Aurore
Poedel

Gesteriliseerd Teefje

mei 1994

aurore

Gamin  
gamin
Kruising Griffon
          Nivernais

Gecastreerde Reu

april 1997


  Tintin
Kruising Tibetaanse Terriër

Gecastreerde Reu

8 juni 1996

tintin

Bonny  
bonny
Kruising Griffon

Gesteriliseerd Teefje

19 mei 1995


  Youri
Yorkshire Terriër

Gecastreerde Reu

3 maart 1995

youri

Kitty  
kitty
American Cocker Spaniël

Gesteriliseerd Teefje

19 november 1998


  Charly
Malthezer

Gecastreerde Reu

19 september 1996

charly

Roucky  
roucky
Kruising Teckel
          Griffon

Gecastreerde Reu

november 1994


  Max
Golden Retriever

Gecastreerde Reu

6 februari 1996

max

Pepsy  
pepsy
Poedel

Gecastreerde Reu

januari 2000

Met grote vreugde melden we u de adoptie van Choupy, Aurore, Bonny, Tintin, Kitty, Youri, Roucky, Charly, Pepsy en Max ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze gaan ongetwijfeld een zorgeloze een prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan deze oude honden hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Choupy, Aurore, Gamin, Bonny, Tintin, Kitty, Youri, Roucky, Charly, Pepsy en Max heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale roosjes als blijk van waardering.

In naam van Choupy, Aurore, Gamin, Bonny, Tintin, Kitty, Youri, Roucky, Charly, Pepsy en Max, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Sisca  
siska
Kruising Jachthond

Gesteriliseerd Teefje

februari 1997


  Quanto
Witte Herdershond

Reu

mei 1999

quanto

Azaro  
azaro
Kruising Rottweiler
          Beauceron

Reu

1 oktober 1998


  Lotty
Malthezer

Reu

mei 1996

lotti
We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie van Lotty, Sisca, Azaro en Quanto kunnen melden ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Lotty, Sisca, Azaro en Quanto gaan een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan Lotty, Sisca, Azaro en Quanto hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Lotty, Sisca, Azaro en Quanto heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitaal roosje als blijk van waardering.

In naam van Lotty, Sisca, Azaro en Quanto, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Ubho  
ubho
Bouvier

Reu

maart 1996

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Ubho ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ubho gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Ubho heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een digitaal pluimpje als blijk van waardering.

In naam van Ubho, van harte bedankt lieve Bouviervrienden !



Xeena  
xeena
Duitse Herdershond

Teefje

november 1998


  Pikky
Kruising Duitse Herdershond
          Tervurense Herdershond

Reu

juli 1995

pikkie
We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Xeena en Pikkie ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Xeena en Pikkie gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan oude honden hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Xeena en Pikkie heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Xeena en Pikkie, heel hartelijk bedankt lieve Herdershondenvrienden !



Lassie  
lassie
Schotse Herdershond

Gesteriliseerd Teefje

november 2000

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Lassie ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Lassie gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Lassie heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Lassie, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !



Yucko  
yucko
Shih Tzu

Gesteriliseerd Teefje

20 januari 1998


  Krispie
Kruising Griffon

Gesteriliseerd Teefje

28 juni 1999

krispie

Foxi  
foxi
Keeshondje

Gecastreerde Reu

januari 1998


  Gamin
Pekingees

Gecastreerde Reu

1 oktober 1998

gamin

Fripou  
fripou
Kruising Havanezer

Gecastreerde Reu

4 juni 1996


  Charley
Shih Tzu

Gecastreerde Reu

1 februari 1998

charley

Anais  
anais
Kruising Picardische Herdershond

Gesteriliseerd Teefje

maart 2000


  Belle
Kruising Poedel
          Griffon

Gesteriliseerd Teefje

april 1993

belle
We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van al deze gemoedelijk seniorenhonden. Ze zullen gekoesterd worden door een lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden en gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet.

Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis hebben geschonken aan ongewenste oude honden.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van deze honden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe senioren, schenken wij via deze site een digitaal bloemetje als blijk van waardering.

In naam van Anais, Yucko, Foxi, Krispie, Gamin, Fripou, Belle en Charley, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Gismo  
gismo
Jack Russell Terriër

Reu

21 oktober 2000


  Prysca
Rottweiler

Teefje

30 november 2000

pryska

Heerlijk nieuws ! Knappe Gismo en Prysca hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen samen met hun nieuwe baasjes nog een prachtige toekomst toe !

In naam van Gismo en Prysca, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Mei-Li  
mei-li
Bouvier

Gesteriliseerd Teefje

mei 2000


  Remie
Beagle

Gesteriliseerd Teefje

mei 1996

remie

Betty  
betty
Poedel

Gesteriliseerd Teefje

4 juni 1999


  Iebe
Malthezer

Gesteriliseerd Teefje

mei 1997

iebe
We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Mei-Li, Betty, Iebe en Remie ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude hondjes. Zij gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.


Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Mei-Li, Betty, Iebe en Remie heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitaal pluimpje als blijk van waardering.

In naam van Mei-Li, Betty, Iebe en Remie, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Tasia  
tasia
Yorkshire Terriër

Gesteriliseerd Teefje

juni 2000


  Whann
Shih Tzu

Gesteriliseerd Teefje

4 maart 2000

whann
Schitterend nieuws ! Mooie Tasia en Whann hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen samen met hun nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Tasia en Whann, van harte bedankt lieve hondenvrienden !