Eindelijk thuis in 2008
pagina 2 / 2
Trieton  
trieton
Kruising Herdershond

Reu

november 1999

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Trieton ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Trieton gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Trieton heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Trieton, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Megane  
megane
Labrador

Gesteriliseerd Teefje

september 2000


  Blacky
Siberische Husky

Reu

mei 1998

blacky

Jeff  
jeff
Ruwharige Jack Russell

Reu

november 1996


  Pilou
Cocker Spaniël

Reu

juli 1995

pilou

Cybele  
cybele
Kruising Griffon

Teefje

juni 2001


  Pheobus
Kruising Griffon
          Cairn Terriër

Reu

juli 2001

pheobus

Nina  
nina
Duitse Herdershond

Teefje

maart 1997


  Bob
Airdale Terriër

Reu

mei 1999

bob

Caline  
caline
Labrador

Teefje

december 2001

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Megane, Blacky, Nina, Caline, Cybele, Pheobus, Jeff, Pilou en Bob ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze gaan allemaal beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van al deze oude honden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Megane, Blacky, Nina, Caline, Cybele, Pheobus, Jeff, Pilou en Bob, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Toy  
toy
Golden Retriever

Teefje

juni 1999

We zijn opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Toy ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Toy gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Toy heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Toy, van harte bedankt lieve Goldenvrienden !



Pacha  
pacha
Schotse Herdershond

Reu

februari 1995

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Pacha ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Pacha gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Pacha heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een digitale pluim als blijk van waardering.

In naam van Pacha, heel hartelijk bedankt lieve Collievrienden !



Duvel  
duvel
Golden Retriever

Reu

mei 2000


Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Duvel ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Duvel gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Duvel heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een digitaal bosje bloemen als blijk van waardering.

In naam van Duvel, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Fenna  
fenna
Cavalier King Charles

Gesteriliseerd Teefje

januari 2001


  Tessa
Dobermann

Gesteriliseerd Teefje

mei 2000

tessa
Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Fenna en Tessa ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Beide gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Fenna en Tessa heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Fenna en Tessa, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Zappa  
zappa
Bouvier

Gecastreerde Reu

februari 2001


  Billie
Mengelmoes

Gesteriliseerd Teefje

april 1999

billie
Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Zappa en Billie ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Beide gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.


Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Zappa en Billie heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een digitale pluim als blijk van waardering.

In naam van Zappa en Billie, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Aagje  
aagje
Yorkshire Terriër

Teefje

februari 1997

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Aagje ! Dit knap seniorenhondje zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude hondjes. Aagje gaat vast een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Aagje heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van dit knap seniorenhondje, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Aagje, van harte bedankt lieve Yorkievrienden !



Nidjie  
nidjie
Kruising Poedel

Teefje

februari 2000


  Barron
Teckel

Reu

november 1999

barron

Ramses  
ramses
Keeshond

Reu

november 1996


  Luckie
Kruising Labrador
          Dalmatiër

Reu

juni 2001

luckie

Snoepy  
snoepy
Kruising Chihuahua

Gecastreerde Reu

augustus 2000

Met grote vreugde kunnen we u de adoptie melden van Nidjie, Ramses, Luckie, Snoepy en Barron ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Zij gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.


Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Nidjie, Ramses, Luckie, Snoepy en Barron heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Nidjie, Ramses, Luckie, Snoepy en Barron, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Hylke  
hylke
West Highland Terriër

Gesteriliseerd Teefje

mei 2004


  Bambi
American Cocker Spaniël

Gesteriliseerd Teefje

maart 2004


bambi
Fantastisch nieuws ! Knappe Hylke en Bambi hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen Hylke en Bambi samen met hun nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Hylke en Bambi, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Lady  
lady
Dobermann

Gesteriliseerd Teefje

januari 1997

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Lady ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Lady gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Lady heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Lady, van harte bedankt lieve Dobermannvrienden !



Nowie  
nowie
Mengelmoesje

Gesteriliseerd Teefje

november 1995

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Nowie ! Dit gemoedelijk seniorenhondje zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude hondjes. Nowie gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Nowie heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van dit knap seniorenhondje, schenken wij via deze site een digitale roos als blijk van waardering.

In naam van Nowie, heel hartelijk bedankt lieve Mengelmoesjes vrienden !



Pepper  
pepper
Kruising Collie

Teefje

Juli 1999

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Pepper ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Pepper gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Pepper heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een digitaal pluimpje als blijk van waardering.

In naam van Pepper, heel hartelijk bedankt lieve Collievrienden !



Juul  
juul
Kruising Duitse Herdershond

Gecastreerde Reu

juni 2006


  Ella
Weimaraner

Teefje

september 2005

ella

Bono  
bono
Bull Terriër

Gecastreerde Reu

augustus 2004

Prachtig nieuws ! Knappe Juul, Ella en Bono hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen samen met hun nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

In naam van Juul, Ella en Bono, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Albert  
albert
American Stafford

Gecastreerde Reu

September 2005

Heel tof nieuws ! Knappe Albert heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een biezonder warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Albert samen met zijn nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

In naam van Albert, van harte bedankt lieve Staffordvrienden !



Nounette  
nounette
Yorkshire Terriër

Gesteriliseerd Teefje

oktober 1998


  Dario
Kruising Malthezer

Gecastreerde Reu

3 maart 2000

dario

Udo  
udo
Malthezer

Gecastreerde Reu

september 1997


  Vix
Yorkshire Terriër

Gecastreerde Reu

juni 1998

vix

Yambo en Monty  
yambo + monty
Malthezer en Mengelmoesje

Gecastreerde Reuen

februari 2000 en 2001


  Tipi
Kruising Shih Tzu
           Poedel

Gesteriliseerd Teefje

augustus 1997

tipi

Tatiana  
tatiana
Malthezer

Gesteriliseerd Teefje

augustus 1996


  Flocon
Kruising Keeshond

Gecastreerde Reu

juli 1999

flocon

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Yambo, Monty, Tatiana, Flocon, Nounette, Dario, Udo, Vix en Tipi ! Deze gemoedelijke seniorenhonden zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Ze gaan allemaal beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.


Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van al deze oude honden heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhonden, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Yambo, Monty, Tatiana, Flocon, Nounette, Dario, Udo, Vix en Tipi, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Baziel  
baziel
Labrador

Reu

september 1999

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Baziel ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Baziel gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Baziel heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een digitale pluim als blijk van waardering.

In naam van Baziel, hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Vik  
vik
Berner Sennen

Reu

mei 2006


  Zowee
Kruising Terriër

Gesteriliseerd Teefje

februari 2006

zowee

Titus  
titus
Duitse Staande Draadhaar

Reu

mei 2005


  Rosie
Parson Jack Russell Terriër

Teefje

september 2004

rozie

Kenzi  
kenzi
Kruising Siberische Husky
          Mechelse Herdershond

Reu

juli 2006


  Boi
Shar Pei

Reu

december 2004

boi

Danjel  
danjel
Mechelse Herdershond

Reu

januari 2002


  Kody
Kruising Terriër

Reu

november 2005

kody

Maxiem  
maxiem
Parson Jack Russell Terriër

Reu

maart 2004


  Bosko
Kruising Beauceron
          Rottweiler

Reu

december 2006

bosko
Heerlijk nieuws ! Mooie Vik, Titus, Kenzi, Boi, Danjel, Kody, Zowee, Maxiem, Rosie en Bosko hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen alle honden samen met hun nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Vik, Titus, Kenzi, Boi, Danjel, Kody, Zowee, Maxiem, Rosie en Bosko, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Sloef  
sloef
Beagle

Reu

februari 2003

Heerlijk nieuws ! Knappe Sloef heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Sloef samen met zijn nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Sloef, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Nikki  
nikki
Kruising Yorkshire Terriër

Gesteriliseerd Teefje

maart 2002


  Baloo
Kruising Papillon

Gecastreerde Reu

november 2003

baloo

Scotty  
scotty
Jack Russell Terriër

Gecastreerde Reu

januari 2008


  Kookai
Kruising Shih Tzu

Gesteriliseerd Teefje

november 2003

kookai

Chocky  
chocky
Labrador

Gecastreerde Reu

maart 2007


  Canou
Mechelse Herdershond

Gecastreerde Reu

september 2007

canou

Nina  
nina
Beagle

Gesteriliseerd Teefje

april 2007


  Robby
Kruising Basset Hound
          Beagle

Reu

januari 2008

robby
Heerlijk nieuws ! Knappe Nikki, Baloo, Scotty, Kookai, Chocky, Nina, Canou en Robby hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen samen met hun nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Nikki, Baloo, Scotty, Kookai, Chocky, Nina, Canou en Robby, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !



Arielle  
arielle
Jack Russell Terriër

Gesteriliseerd Teefje

juni 2005


  Toufou
Kruising Shih Tzu

Gecastreerde Reu

januari 2005

toufou

Apache  
apache
Kruising Flatcoated Retriever

Reu

november 2007


  Spike
Rottweiler

Reu

juni 2005

spike

Athena  
athena
Kruising Herdershond

Teefje

juli 2006


  Quartz
Kruising Labrador
          Beauceron

Reu

januari 2008

quartz

Rex  
rex
Duitse Herdershond

Reu

februari 2007


  Yuni
Duitse Herdershond

Teefje

juli 2002

yuni

Keyla  
keyla
Kruising Rottweiler

Gesteriliseerd Teefje

juli 2003


  Luna
Kruising Stafford

Teefje

juli 2005

luna

Patou  
patou
Kruising Bullmastiff

Reu

januari 2003


  Tommy
Labrador

Reu

mei 2007

tommy

Stanley  
stanley
Kruising Labrador
          Beauceron

Reu

januari 2008


  Scott
Duitse Herdershond

Reu

april 2007

scott

Gini  
gini
Kruising Labrador
          Beauceron

Teefje

januari 2008


  Sammy
Labrador

Reu

juni 2005

sammy

Achilles  
achilles
Kruising Herdershond

Reu

2 augustus 2008


  Adonis
Kruising Herdershond

Reu

2 augustus 2008

adonis

Cindy  
cindy
Kruising Mechelse Herdershond

Teefje

augustus 2007


  Lili
Kruising Labrador

Gesteriliseerd Teefje

januari 2006

lili

Sacha  
sacha
Labrador

Reu

mei 2002


  Docha
Kruising Labrador
          Sharpei

Teefje

februari 2008

docha

Athena  
athena
Duitse Herdershond

Gesteriliseerd Teefje

april 2006

Heel mooi nieuws ! Knappe Arielle, Toufou, Apache, Spike, Athena, Quartz, Rex, Keyla, Patou, Luna, Tommy, Yuni, Stanley, Scott, Gini, Sammy, Achilles, Adonis, Cindy, Lili, Athena, Docha en Sacha hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen hen allemaal samen met hun nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Arielle, Toufou, Apache, Spike, Athena, Quartz, Rex, Keyla, Patou, Luna, Tommy, Yuni, Stanley, Scott, Gini, Sammy, Achilles, Adonis, Cindy, Lili, Athena, Docha en Sacha, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Benji  
benji
Shetlandse Herdershond

Gecastreerde Reu

maart 2002

Heerlijk nieuws ! Mooie Benji heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Benji samen met zijn nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Benji, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !



Asha  
asha
Kruising Jack Russell

Gesteriliseerd Teefje

1996


  Jipp en Janneke
Chihuahua's

Gecastreerde Reu
Gesteriliseerd Teefje

mei 1998

jipp-janneke
Belle  
belle
Shih Tzu

Gesteriliseerd Teefje

september 1998

Met grote vreugde kunnen we u de adoptie melden van Ascha, Belle, Jipp en Janneke ! Deze gemoedelijke seniorenhondjes zullen gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude hondjes. Ascha, Jipp, Belle en Janneke gaan beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.

Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Ascha, Belle, Jipp en Janneke heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhondjes, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Ascha, Belle, Jipp en Janneke, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Zoë  
zoë
Teckel

Gesteriliseerd Teefje

augustus 1999

Het is met grote vreugde dat we u de adoptie kunnen melden van Zoë ! Dit gemoedelijk seniorenhondje zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Zoë gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Zoë heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van dit knap seniorenhondje, schenken wij via deze site een digitale pluim als blijk van waardering.

In naam van Zoë, hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Dahra  
dahra
Kruising Vizsla
          Golden Retriever

Teefje

10 september 2008


  Chudak
Kruising Vizsla
          Golden Retriever

Reu

10 september 2008

chudak
Fantastisch nieuws ! Kleine Dahra en Chudak hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een biezonder warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen Dahra en Chudak samen met hun nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Dahra en Chudak, hartstikke bedankt lieve Noorderburen !



Fleur  
fleur
Kruising Labrador

Gesteriliseerd Teefje

maart 1999

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Fleur ! Deze gemoedelijke seniorenhond zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Fleur gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oude hond hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Fleur heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van deze knappe seniorenhond, schenken wij via deze site een bosje digitale bloemen als blijk van waardering.

In naam van Fleur, van harte bedankt lieve Labradorvrienden !



Shirka  
shirka
Yorkshire Terriër

Gesteriliseerd Teefje

mei 1997

We zijn zeer opgetogen dat we u de adoptie kunnen melden van Shirka ! Dit gemoedelijk seniorenhondje zal gekoesterd worden door lieve hondenvrienden met een groot hart voor oude honden. Shirka gaat beslist een zorgeloze en prachtige oude dag tegemoet. Wij wensen hierbij onze grote waardering en respect uit te drukken voor deze lieve mensen die een nieuwe thuis aan een oud hondje hebben geschonken.
Aan iedereen die zich met hart en ziel voor het welzijn van Shirka heeft ingezet en vooral aan de kersverse baasjes van dit knap seniorenhondje, schenken wij via deze site een bosje digitale rozen als blijk van waardering.

In naam van Shirka, hartelijk bedankt lieve Yorkievrienden !



Jack  
jack
Jack Russell Terriër

Gecastreerde Reu

februari 2006

Heerlijk nieuws ! Mooie Jack heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Jack samen met zijn nieuwe baasjes nog een schitterende toekomst toe !

In naam van Jack, van harte bedankt lieve Jackjesvrienden !



Bram  
bram
Kruising Tibetaanse Terriër
           Lhaso Apso

Gecastreerde Reu

juli 2001


  Socrate
Beagle

Gecastreerde Reu

20 januari 2006

socrate

Rickou  
rickou
Shih Tzu

Gecastreerde Reu

januari 2003


  Luna
Kruising Griffon

Gesteriliseerd Teefje

januari 2002

luna

Rufus  
ruffus
Kruising Poedel

Gecastreerde Reu

maart 2001

Fantastisch nieuws ! Toffe Rickou, Bram, Luna, Rufus en Socrate hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen Rickou, Bram, Luna, Rufus en Socrate samen met hun nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Rickou, Bram, Luna, Rufus en Socrate, van harte bedankt lieve hondenvrienden !



Theo  
theo
Windhondje

Gecastreerde Reu

november 2002

Prachtig nieuws ! Knappe Theo heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Theo samen met zijn nieuwe baasjes nog een schitterende toekomst toe !

In naam van Theo, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !



Pruts  
pruts
Malthezer

Reu

november 2006

Fantastisch nieuws ! Sociale Pruts heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Pruts samen met zijn nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Pruts, van harte bedankt lieve Malthezervrienden !



Anouk  
anouk
Jack Russell Terriër

Teefje

maart 2007

Heel tof nieuws ! Mooie Anouk heeft een nieuwe thuis gevonden. Zij kreeg een warm plekje in het hart van haar kersverse baasjes. Wij wensen Anouk samen met haar nieuwe baasjes nog een pracht van een toekomst toe !

In naam van Anouk, van harte bedankt lieve Jackjesvrienden !



Ernest  
ernest
Malthezer

Reu

september 2008

Schitterend nieuws ! Toffe Ernest heeft een nieuwe thuis gevonden. Hij kreeg een warm plekje in het hart van zijn kersverse baasjes. Wij wensen Ernest samen met zijn nieuwe baasjes nog een heel fijne toekomst toe !

In naam van Ernest, heel hartelijk bedankt lieve Malthezervrienden !



Colby  
colby
Yorkshire Terriër

Reu

augustus 2006

  Neo
Kruising Boxer
          American Stafford

Gecastreerde Reu

Januari 2002

neo
Heerlijk nieuws ! Kleine Colby en knappe Neo hebben een nieuwe thuis gevonden. Zij kregen een warm plekje in het hart van hun kersverse baasjes. Wij wensen Colby en Neo samen met hun nieuwe baasjes nog een stralende toekomst toe !

In naam van Colby en Neo, heel hartelijk bedankt lieve hondenvrienden !