Katten
pagina 5 / 9
Andaloes  
andaloes
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

maart 2008


Wie ben ik ?

Deze poes werd gevonden op de parking van de Delhaize in Ciney, zwanger en ziek. Een man die daar de zwerfpoezen eten gaf nam ze mee en bracht ze naar het lokale asiel. Maar Andaloes is veel te goed om de rest van haar jonge leven in een asiel te eindigen en zo kwam ze in opvang en zoeken we nu een plekje voor het leven voor haar.

Andaloes werd gesteriliseerd, ontvlooid en ontwormd. Deze mooie poes kan herplaatst worden bij andere katten en honden. Vanwege teveel stress wordt ze niet herplaatst bij kleine kinderen. Ze kent het gebruik van een kattenbak en is zindelijk in huis. Ze is een hele rustige poes die urenlang kan slapen en houdt van knuffels. Dit is ook de reden waarom we haar liefst als binnenshuis poes herplaatsen.

Zoekt u soms naar een rustige en knuffelbare binnenpoes ? Dan bent u het geknipte baasje voor Andaloes. Ze verblijft in een opvangcentrum te Floree ( Prov Namen ).

Andaloes, een ideale binnenpoes

Alle verdere info omtrent Andaloes wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

cats-rescue@hotmail.comNemo  
nemo
Europees Korthaar

Kater

mei 2005

 
nemo

Wie ben ik ?

Nemo is een sociale kerel. Hij kreeg een goede socialisatie en kan het uitstekend vinden met mensen en kinderen op voorwaarde dat die hem in zijn waarde laten. Nemo kijkt uit naar een nieuwe bediende die hem van harte welkom zal heten. Deze knappe kater zet graag geregeld een stapje in de buitenwereld en zal dus best tevreden zijn indien hij bij u over een veilig afgesloten tuintje mag beschikken.

Krijgt Nemo van zijn nieuwe bediende rustig de tijd krijgt om aan zijn nieuwe omgeving te wennen, dan wordt dit knaapje beslist een aanhankelijk spinnertje voor u van zodra hij merkt dat hij u kan vertrouwen.

Nemo wordt gecastreerd alvorens hij naar zijn nieuwe thuis vertrekt.

Heb jij een boontje voor zwarte katertjes ?

Dan wordt alle verdere info omtrent Nemo u graag versterkt op volgend e-mail adres :

bemiddeling@lora.be

U kan ook bellen naar volgend mobiel nummer :

0032 (0) 496 449 773