Katten
pagina 1 / 9
Nog steeds worden kittens massaal gedumpt !

Kayla  
kayla
Europees Korthaar

Poes

februari 2009

 
kayla
Wie ben ik ?

Kayla is een mooie zwart - witte poes. Ze zou graag terecht komen bij een poezenvriend met een groot hart voor ongewenste spinnertjes. Kayla heeft een prima socialisatie achter de rug en kan uitstekend omgaan met mensen. Soortgenoten en honden bezorgen haar teveel stress. Ze kijkt uit naar iemand die haar in haar waarde kan laten en haar tot niets zal dwingen. Iemand die haar veel aandacht kan geven en wat kennis heeft over wat poezen nodig hebben om zich goed en veilig bij u te voelen.

Kayla zal best tevreden zijn indien men haar op een rustig tempo alle tijd gunt zodat ze zonder stress aan haar nieuwe omgeving mag wennen. Eens ze zich bij u thuis zal voelen, wordt deze knappe poes beslist een toffe gezel voor u.

Kayla, een knappe poes

Alle verdere info omtrent Kayla wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

gwendoline.claes@telenet.be

U kan ook bellen naar volgend tel nummer :

0032 (0) 59 708 641 ( bij mevr Thea )Noem  
noem
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

september 2006

 
noem
Wie ben ik ?

Noem is een wondermooie witte poes. Ze heeft een blauw en een groen oogje. Ze zou graag terecht komen bij een poezenvriend met een groot hart voor witte spinnertjes. Noem kan uitstekend omgaan met mensen op voorwaarde dat men haar stapje voor stapje aan haar nieuwe omgeving laat wennen.

Soortgenoten en honden bezorgen haar teveel stress. Ze kijkt uit naar iemand die haar in haar waarde kan laten en haar tot niets zal dwingen. Iemand die haar veel aandacht kan geven en wat kennis heeft over wat poezen nodig hebben om zich goed en veilig bij u te voelen.

Noem zal best tevreden zijn indien men haar op een rustig tempo alle tijd gunt zodat ze zonder stress aan haar nieuwe omgeving mag wennen. Eens ze zich bij u thuis zal voelen, wordt deze knappe poes beslist een toffe gezel voor u.

Noem, een knappe poes

Alle verdere info omtrent Noem wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

gwendoline.claes@telenet.be

U kan ook bellen naar volgend tel nummer :

0032 (0) 59 708 641 ( bij mevr Thea )Freule  
freule
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

september 2007

 
freule
Wie ben ik ?

Freule is een mooie getijgerde poes. Ze zou graag terecht komen bij een poezenvriend met een groot hart voor ongewenste spinnertjes. Freule heeft een prima socialisatie achter de rug en kan uitstekend omgaan met mensen. Soortgenoten en honden bezorgen haar teveel stress. Ze kijkt uit naar iemand die haar in haar waarde kan laten en haar tot niets zal dwingen. Iemand die haar veel aandacht kan geven en wat kennis heeft over wat poezen nodig hebben om zich goed en veilig bij u te voelen.

Freule zal best tevreden zijn indien men haar op een rustig tempo alle tijd gunt zodat ze zonder stress aan haar nieuwe omgeving mag wennen. Eens ze zich bij u thuis zal voelen, wordt deze knappe poes beslist een toffe gezel voor u.

Freule, een knappe poes

Alle verdere info omtrent Freule wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

gwendoline.claes@telenet.be

U kan ook bellen naar volgend tel nummer :

0032 (0) 59 708 641 ( bij mevr Thea )Fiona  
fiona
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

november 2005

 
fiona
Wie ben ik ?

Fiona is een wondermooie zwart-witte poes. Zij zoekt een nieuwe thuis bij een poezenvriend met een groot hart voor spinnertjes die best tevreden zijn met maar 1 enkele poes in huis. Fiona kan uitstekend omgaan met mensen, maar heeft graag de exclusieve aandacht van haar bediende voor zich. Andere poezen in huis bezorgen dit juffertje immers teveel stress en ook honden zijn niet aan haar besteed.

Zij kijkt uit naar iemand die bereid is om haar in haar waarde te laten en haar tot niets zal dwingen. Iemand die haar veel aandacht kan geven en wat kennis heeft over wat poezen nodig hebben om zich goed en veilig bij u te voelen. Fiona is gevaccineerd en ontwormd.

Fiona zal best tevreden zijn met een nieuwe thuis waar men haar alle tijd zal geven zodat ze zonder stress aan haar nieuwe omgeving mag wennen. Van zodra Fiona zich bij u thuis zal voelen, zal deze mooie poes beslist een waardevolle huisgenoot voor u worden.

Fiona, een lieve mensenvriend

Alle verdere info omtrent Fiona wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

gwendoline.claes@telenet.be

U kan ook bellen naar volgend tel nummer :

0032 (0) 59 708 641 ( bij mevr Thea )