Katten
pagina 2 / 9
Aandacht : Poes ZoŽ en katers Max en Castor vermist !

Emma  
emma
Europees Korthaar

Poes

15 april 2009


  Enzo
Europees Korthaar

Kater

2 april 2009

enzo

Esther  
esther
Europees Korthaar

Poes

15 april 2009

Wie zijn wij ?

Esther is samen met haar nestgenoten afgestaan nadat de kinderen allergisch geworden waren aan poezenÖ Esther is al vanaf het begin een grote speelvogel, zowel naar mensen als naar de andere poezen toe. Esther is zeer nieuwsgierig en helpt je graag een pootje. Een echte aanrader als u een speelse, sociale poes zoekt.

Enzo is samen met zijn nestgenoten afgestaan toen hij 6 weken was. Als hij de kat uit de boom heeft gekeken, komt hij wel los. Enzo is een lieve kater die zelf weinig contact zoekt met mensen maar goed overweg kan met andere poezen.

Emma is samen met haar nestgenoten afgestaan nadat de kinderen allergisch geworden waren aan poeze. Emma heeft een lief snoetje, ze kijkt wel eerst de kat uit de boom maar eenmaal ze je een beetje kent, is het een echte flodder. Een aanrader als je een knuffelpoes zoekt.

Deze katten zijn wel degelijk afzonderlijk adopteerbaar

Vier knappe katten

Alle verdere info omtrent deze katten wordt u graag verstrekt via contactpunten op volgende website :

www.poezennetwerk.be

Of via volgend e-mail adres :

poezennetwerk@live.beSara  
sara
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

maart 2009

 
sara
Wie ben ik ?

Op een koude morgen aan de deur van een asiel werd een doos gevonden. Mama poes en drie kittens van 10 dagen oud werden zo achtergelaten. Omdat kittens hun plaats niet hebben in een asiel is de ganse familie in opvang gekomen bij een opvangmama in Vlaams Brabant. Twee zusjes werden reeds geplaatst, Sara, het laatste zusje zoekt nog haar plaatsje.

Het is een lieve poes, die reeds gevaccineerd , ontwormd en ontvlooid is. Van karakter is ze heel open, ze bedelt om knuffels en speelt. Het liefste valt ze de borstel aan als ik veeg en dan valt ze in slaap op een hoekje van de zetel.

Sara wordt geplaatst met een adoptiecontract van de vzw. Ze wordt ook enkel geplaatst als er al een poes aanwezig is of met een tweede poes. Vermits Sara nog te klein is om gesteriliseerd te worden, wordt er een sterilisatie waarborg gevraagd door de vzw van 80Ä. Deze waarborg wordt volledig terugbetaald na de medische ingreep en het bewijs van dierenarts hiervan.

Zie u het zitten om deze speelvogel/knuffel een plaatsje te geven in je zetel ?

Sara, een sociale poes

Alle verdere info omtrent Sara wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

cats-rescue@hotmail.comBijou  
bijou
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

oktober 2008

 
bijou
Wie ben ik ?

Bijou is een knappe poes. Ze zou graag terecht komen bij een poezenvriend met een groot hart voor ongewenste spinnertjes. Bijou heeft een prima socialisatie achter de rug en kan uitstekend omgaan met mensen. Vanwege de stress wordt ze liefst niet bij kleine kinderen herplaatst. Ze kijkt uit naar iemand die haar in haar waarde kan laten en haar tot niets zal dwingen. Iemand die haar veel aandacht kan geven en wat kennis heeft over wat poezen nodig hebben om zich goed en veilig bij u te voelen.

Bijou zal best tevreden zijn indien men haar op een rustig tempo alle tijd gunt zodat ze zonder stress aan haar nieuwe omgeving mag wennen. Eens ze zich bij u thuis zal voelen, wordt deze knappe poes beslist een toffe gezel voor u. Na haar adoptie moet ze minstens gedurende 10 weken binnen gehouden worden. Een goed en veilig afgesloten tuin is een must zodat ze niet verloren loopt of doodgereden wordt.

Bijou, een toffe poes

Alle verdere info omtrent Bijou wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

bemiddeling@lora.be

U kan ook bellen naar volgend mobiel nummer :

0032 (0) 498 169 429 tussen 8H en 12H en vanaf 17HTabitha  
tabitha
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

juli 2008

 
tabitha
Wie ben ik ?

Waarom Tabitha nog haar plaatsje niet gevonden begrijpt niemand. Of misschien toch wel: toen Tabitha juist in opvang kwam, had ze een voedselallergie die haar verplichte om juist speciale aangepaste voeding te krijgen. Maar nu is Tabitha overgeschakeld op gewone voeding voor poezen. Ze blijft wel een voorkeur hebben voor droogvoer.

Tabitha is dus een knappe ex-juffrouw van nog geen jaar oud, reeds 2x gevaccineerd en ontwormd. Het is een speelse knuffel die je borstel aanvalt bij het borstelen, die achter de deur op je wacht in de hoop om knuffels te krijgen. Tabitha ging oorspronkelijk ingeslapen worden omdat haar vroegere eigenaar de moeite niet wou doen om zijn poes te laten onderzoeken en verzorgen nadat ze ziek geweest was vanwege haar voedselallergie.

Geeft u haar een tweede kans en open je je huis en hart voor een lieve ongeclompiceerde knuffel ?

Tabitha, een knappe poes

Alle verdere info omtrent Tabitha wordt u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

cats-rescue@hotmail.comNoŽl  
noŽl
Europees Korthaar

Gecastreerde Kater

februari 2005

 
noŽl
Wie ben ik ?

NoŽl is een mooie zwart-witte kater. Hij kan prima omgaan met mensen voor zover die hem in zijn waarde laten. Hij kan bij andere katten geplaatst worden maar dan liefst met soortgenoten die zich niet al te dominant gedragen. NoŽ is op zoek naar een kattenvriend die wat kennis heeft van hoe een nieuwe kat in huis te introduceren en dit met zo weinig mogelijk stress kan laten gebeuren.

NoŽl zal zich zich goed bij u kunnen ontplooien indien u hem voorziet met lekker eten, een private kattenbak en een goede medische verzorging. Hij zou graag terecht komen bij iemand die hem tot niets zal dwingen en hem zelf zal laten bepalen wanneer hij wel en niet geknuffeld wil worden.

Indien u NoŽl zonder stress op zijn eigen tempo aan zijn nieuwe omgeving laat wennen, zal deze knappe kater een hele lieve kat voor u worden van zodra u zijn vertrouwen gewonnen heeft.

Heb jij een boontje voor zwart-witte kereltjes ?

Dan wordt alle verdere info omtrent NoŽl u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

lalouxveronique@hotmail.com

Van mevr Laloux die u in beide landstalen verder kan helpen.

U kan ook bellen naar volgend tel nummer :

0032 (0) 71 878 496 na 20 H.