Katten
pagina 3 / 9
Ons Archief van geplaatste dieren reeds gezien ?

Merlijn  
merlijn
Europees Korthaar

Kater

augustus 2005

 
merlijn

Wie ben ik ?

Merlijn is een zeer mooie kater. Een jongen met temperament en een echt solitair spinnertje. Hij is dol op het gezelschap van mensen maar zou het liefst de enige kat in huis zijn omdat de aanwezigheid van soortgenoten dit knaapje teveel stress bezorgt en hij zich in dergelijke situaties niet gelukkig voelt.

Merlijn verblijft momenteel in een gastgezin in afwachting van zijn adoptie. Hij kijkt uit naar een echte kattenvriend die hem met open armen welkom zal heten, begrip zal hebben voor zijn aard en hem rustig alle tijd zal geven om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.

Merlijn zet graag een stapje in de buitenwereld. Een goed en veilig afgesloten tuintje is voor hem dus een must. Deze mooie jongen wordt gecastreerd alvorens hij naar zijn nieuwe thuis vertrekt.

Heb jij iets met pittige kereltjes ?

Dan wordt alle verdere info omtrent Merlijn u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

bemiddeling@lora.be

Een belletje naar volgend tel nummer kan ook :

0032 (0) 59 325 338Dora  
dora
Europees Korthaar

Gesteriliseerde Poes

april 2005

 
dora
Wie ben ik ?

Dora is een prachtig getijgerde poes. Ze werd ontdekt terwijl ze op straat rond doolde en het bleek al snel dat Dora hoegenaamd geen zwerfpoes is. Integendeel, ze houdt erg veel van menselijk gezelschap. Toch moet hier dadelijk aan toegevoegd worden dat Dora een pittige dame is. Diegene die haar een nieuwe thuis wil schenken zal mooie Dora ten alle tijde in haar waarde moeten laten.

Knuffelen, aaien, schootje zitten : het kan allemaal maar alleen als Dora dat zelf wil. Ze kan met soortgenoten om maar ook daar geldt de gouden regel van Dora : alleen op haar eigen verzoek. Misschien bent u op zoek naar een thuisloze poes met een mooie getijgerde vacht ? Misschien klopt uw hart wat sneller telkens u iets over een pittig dametje leest ? Zo ja, dan bent u de ware bediende voor karaktervolle Dora.

Heb jij een boontje voor pittige spinnertjes ?

Dan wordt alle verdere info omtrent Dora u graag verstrekt op volgend e-mail adres :

dierenasiel@degrensstreek.be

van het dierenasiel De Grensstreek : Dierenasiel De Grenstreek

U kan ook bellen naar : 0032 (0) 56 42 38 40